1:1 Forløb | Få Hormonerne i Balance med Lise Bøgsted

Kom i hormonel balance & få energi, overskud og sundhed !

Ønsker du at arbejde med en holistisk tilgang til sygdom og sundhed?

Ønsker du en forsknings- og vidensbaseret tilgang til at behandle den egentlige årsag til dine symptomer – i stedet for udelukkende at fjerne symptomer med medicin?

Er du klar og villig til at se på og ændre dine vaner, din hverdag og din livsstil?

Er du villig til at investere i dig selv?

Så er jeg klar til at hjælpe dig og guide dig med udgangspunkt i lige netop din situation og dine behov.

 

Vi mødes online

Alle mine personlige forløb foregår som onlinekonsultationer, så du kan deltage fra trygheden af dit eget hjem. Konsultationerne vil foregå én til én via Zoom-videoopkald, så man kan se hinanden. Zoom kan bruges på PC / Mac, tablet og på mobiltelefon.

 

Hvis du minder om de fleste, som jeg hjælper, så ved jeg, at du sikkert kan genkende noget af dette……

 • Du føler dig træt med træt på, og du mangler energi til at komme igennem dagen.

 • Du kan ikke tabe dig, selv om du har prøvet alt, eller din vægt svinger op og ned.

 • Du har brug for søde sager, snacks eller kaffe for at komme igennem dagen.

 • Du har problemer med ”tågehjerne” – din hukommelse er dårlig og du har svært ved at koncentrere dig. Du mister hurtigt overblikket, og du har svært ved at have flere bolde i luften samtidig.

 • Du bliver nemt stresset eller overvældet, måske er du lige nu sygemeldt med stress, eller måske har du været stressoverbelastet for år tilbage, og du har svært ved at komme ovenpå igen.

 • Du har svært ved at falde i søvn, eller du vågner midt på natten, og du kan ikke falde i søvn igen. Eller om morgenen er du træt og føler, at du slet ikke er udhvilet, selvom du har sovet hele natten.

 • Måske har du gener i dagene op til din menstruation (PMS; præmenstruelt syndrom). Måske har du fået konstateret PCO(S) (polycystisk ovarie syndrom), eller du har svært ved at blive gravid. Eller du har fået konstateret endometriose eller andre kønshormonelle ubalancer.

 • Eller du er i overgangsalder, og du har hedeture, lider af træthed, lav energi, skiftende humør, blærebetændelse eller har tørre slimhinder.

 • Du har problemer med stofskiftefunktionen (høj eller lav), eller du oplever, at du ikke kan blive velreguleret på din medicin.

 

Men sådan behøver ikke det at være!

Du har meget mere kontrol over dine hormoner, din krop og dit sind, end du måske tror.

Der er muligt at bringe din krop og dit sind i balance ved at finde og behandle årsagerne til dine symptomer med naturlige behandlinger, så du kan få energi, overskud, glæden og din sundhed tilbage.

Alle mennesker er forskellige, med forskellig biokemi, gener og livsstil. Derfor er alle behandlingsforløb individuelt tilpasset dig, din situation og din hverdag.

Jeg hjælper dig med et personligt tilpasset forløb, hvor du lærer, hvad du skal spise og hvilke tilskud, der kan hjælpe dig. Jeg guider dig i stress reduktion og hjælper dig til en bedre søvn samt viser dig hvilken type motion, der er bedst for lige netop dig. Kort sagt, vi kommer hele vejen rundt om dig og din sundhed.

 

Hormonel balance 1:1 forløb

Der åbnes kun op for 2 pladser på Hormonel Balance forløbene hver måned. Det begrænsede antal pladser sikrer, at jeg kan give dig en tæt og intensiv vejledning og sparring, så du kan opnå de størst mulige resultater og forandringer i dit liv. 

Hormonel Balance forløbet er et personligt forløb over 16 uger, som afvikles online.

I dette forløb får du tæt sparring og rådgivning i form af både konsultationer og samtaler.

Har du svært ved at ændre vaner, falder du nemt tilbage til gamle mønstre, eller vil du gerne have optimale betingelser for at få det bedre, så er dette forløb det rigtige for dig.

 

16 ugers intensivt personligt forløb

 • Et intensivt forløb over 16 uger med ugentlige samtaler, så du får en intensiv opfølgning og sparring, der gør at du opnår forandringer og forbedringer.

 • 4 konsultationer af 1,5 time, på zoom, hvor jeg identificerer rodårsagerne til dine symptomer og laver (eller opdaterer) et sundhedsprogram, som du arbejder med indtil din næste konsultation, hvor programmet opdateres.

 • Ugentlige samtaler af 30 minutter på telefon, som afholdes mellem dine konsultationer, hvor jeg guider, støtter og hjælper dig til at lave de livsstilsændringer, der er i dit personlige sundhedsprogram, og hvor jeg svarer på dine spørgsmål samt hjælper dig videre.

 • Personligt tilpasset sundhedsprogram med anbefalinger for kost, tilskud, bevægelse, nervesystemstræning, søvn og øvrige livsstilsændringer, der er udarbejdet på baggrund af evidensbaseret behandling. Programmet opdateres ved hver konsultation og fremsendes til dig efter konsultationen.

 • Et omfattende sundhedsspørgeskema på 25 sider, som du udfylder og sender retur inden første konsultation, som jeg bruger til at finde rodårsagerne til dine symptomer og til at tilrettelægge den rette behandling for lige netop dig.

 • Spørgeskemaer, der afdækker symptomer på hormonelle ubalancer i stresshormoner, kønshormoner, stofskiftehormoner og insulin og blodsukkerregulering samt fordøjelsesproblematikker.

 • Opskrifter, der er tilpasset til dine behov.

 • Personlig kosttilskudsanbefaling (urter, nutraceuticals, vitaminer, mineraler, fedtsyrer, aminosyrer, mm.), der er tilpasset din situation og dine behov.

 • Mulighed for at gøre brug af mere end 50 guides med information, tjeklister, øvelser, der hjælper dig til at opnå glæde, energi og sundhed.

 • Mulighed for at bestille laboratorietest.

 • Tolkning af laboratorietest og blodprøver.

 

Sådan får du en plads på 1:1 Hormonel Balance forløb

1:1 forløb er for dig, der er klar til at investere i dig selv, og som tager dig selv, din sundhed og trivsel seriøst. Du er altid velkommen til at få en afklaringssamtale med mig, så kan du få at vide hvordan jeg kan hjælpe dig med et personligt 1:1 forløb. Og du har også muligheden for at finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Jeg tilbyder altid 30 minutters gratis afklaringssamtale på zoom. Det er aldeles uforpligtende.

 

Læs mere om afklaringssamtaler og book din tid her

 

 

 

Hvad siger mine klienter?

 

  Se mine klienters udtalelser

 

Praktiske informationer?

Alle de praktiske informationer finder du her 

 

 

Jeg glæder mig så meget til at hjælpe dig.

Kærligst Lise

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise BøgstedSitemap | Cookiepolitik | Privatlivspolitik