1:1 Forløb | Få Hormonerne i Balance med Lise Bøgsted

Kom i hormonel balance & få energi, overskud og sundhed !

Ønsker du at arbejde med en helhedsorienteret tilgang til sygdom og sundhed?

Og ønsker du en forsknings- og vidensbaseret tilgang til at behandle den egentlige årsag til dine symptomer – i stedet for udelukkende at fjerne symptomer med medicin?

Er du klar og villig til at se på og ændre dine vaner, din hverdag og din livsstil?

Er du villig til at investere i dig selv?

Så er jeg klar til at hjælpe dig og guide dig med udgangspunkt i lige netop din krop og din biokemi, din situation og dine behov.

 

 

Hvis du minder om de fleste, som jeg hjælper, så ved jeg, at du sikkert kan genkende noget af dette……

 • Du føler dig træt med træt på, og du mangler energi til at komme igennem dagen.

 • Du kan ikke tabe dig, selv om du har prøvet alt, eller din vægt svinger op og ned.

 • Du har brug for søde sager, snacks eller kaffe for at komme igennem dagen.

 • Du har problemer med ”tågehjerne” – din hukommelse er dårlig og du har svært ved at koncentrere dig. Du mister hurtigt overblikket, og du har svært ved at have flere bolde i luften samtidig.

 • Du bliver nemt stresset eller overvældet, måske er du lige nu sygemeldt med stress, eller måske har du været stressoverbelastet for år tilbage, og du har svært ved at komme ovenpå igen.

 • Du har svært ved at falde i søvn, eller du vågner midt på natten, og du kan ikke falde i søvn igen. Eller om morgenen er du træt og føler, at du slet ikke er udhvilet, selvom du har sovet hele natten.

 • Måske har du gener i dagene op til din menstruation (PMS; præmenstruelt syndrom). Måske har du fået konstateret PCO(S) (polycystisk ovarie syndrom), eller du har svært ved at blive gravid. Eller du har fået konstateret endometriose eller andre kønshormonelle ubalancer.

 • Eller du er i overgangsalder, og du har hedeture, lider af træthed, lav energi, skiftende humør, blærebetændelse eller har tørre slimhinder.

 • Måske har du har problemer med stofskiftet (højt eller lavt), eller du oplever, at du ikke kan blive velreguleret på din stofskiftemedicin.

 • Du er måske oppustet, har mavesmerter, har svært ved at komme på toilettet, du har irritabel tarm eller andre tarmsygdome.

 • Du reagerer på fødevarer, eller har allergi.

 

Men sådan behøver ikke det at være!

Du har meget mere kontrol over dine hormoner, din krop og dit sind, end du måske tror.

Der er muligt at bringe din krop og dit sind i balance ved at finde og behandle årsagerne til dine symptomer med naturlige behandlinger, så du kan få energi, overskud, glæden og din sundhed tilbage.

Alle mennesker er forskellige, med forskellig biokemi, gener og livsstil. Derfor er alle behandlingsforløb individuelt tilpasset dig, din situation og din hverdag.

Med udgangspunkt i Functional Medicine, og min baggrund som civilingeniør i kemi og diplom i ernæring og sundhed, hjælper jeg dig som biokimens detektiv med at finde de bagvedliggende årsager til dine gener, symptomer eller sygdomme ved brug af evidensbaserede laboratorieanalyser.

Med indsigten i lige netop din krop og din biokemi får du et personligt tilpasset forløb baseret på dine behov, hvor vi optimerer din biokemi, din krop, dit sind og din sundhed.

Jeg har hjulpet mere 1500 klienter i personlige forløb over de sidste 8 år og jeg vil også gerne hjælpe dig.

 

 

Sådan ser vejen ud til dit nye liv med sundhed og overskud til at leve det liv, du drømmer om

Jeg hjælper dig i et personligt forløb ved konsultationer, der foregår på zoom.

En konsultation varer 1,5- 2 timer.

Konsultationer aftales fra gang til gang og efter behov. Der er ingen quick fix løsninger, så du skal forvente at du skal have flere konsultationer.

 

I dit personlige forløb får du:

 

 • Konsultationer af 1,5-2 timer, på zoom, hvor jeg identificerer rodårsagerne til dine symptomer og laver (eller opdaterer) et sundhedsprogram, som du arbejder med indtil din næste konsultation, hvor programmet opdateres.
 • Personligt tilpasset sundhedsprogram med anbefalinger for kost, tilskud, bevægelse, nervesystemsafbalancering, søvn og øvrige livsstilsændringer, der er udarbejdet på baggrund af evidensbaseret behandling. Programmet opdateres ved hver konsultation og fremsendes til dig efter konsultationen.
 • Et omfattende sundhedsspørgeskema på 25 sider, som du udfylder og sender retur inden første konsultation, som jeg bruger til at finde rodårsagerne til dine symptomer og til at tilrettelægge den rette behandling for lige netop dig.
 • Gennemgang og analyse af dine blodprøvesvar fra Sundhed.dk
 • Spørgeskemaer, der afdækker symptomer på ubalancer i stresshormoner, kønshormoner, stofskiftehormoner,  insulin og blodsukkerregulering, neurotransmittere, afgiftningsfunktioner samt fordøjelsesfunktioner.
 • Opskrifter og kostguides, der er tilpasset til dine behov.
 • Personlig kosttilskudsanbefaling (urter, nutraceuticals, vitaminer, mineraler, fedtsyrer, aminosyrer, mm.), der er tilpasset din situation og dine behov.
 • Vejledning i helende motion og bevægelsesformer, som passer til dig.
 • Mulighed for at gøre brug af mere end 50 guides med information, tjeklister, øvelser, der hjælper dig til at opnå mere sundhed og hormonel balance.
 • Vejledning i kemifri livsstil
 • Mulighed for at bestille laboratorietest fra Nordic Laboratories, der kan tages derhjemme (udgifterne afregnes med laboratoriet).
 • Tolkning af laboratorietest og blodprøvesvar fra Sundhed.dk.

 

Vi mødes online

Alle mine personlige forløb foregår som onlinekonsultationer, så du kan deltage fra trygheden af dit eget hjem. Konsultationerne vil foregå én til én via Zoom-videoopkald, så man kan se hinanden. Zoom kan bruges på PC / Mac, tablet og på mobiltelefon.

 

Kom i gang med dit personlige forløb nu

Det gode liv med mere energi og sundhed og med overskuddet til at leve det liv, som du drømmer om venter på dig.

Og ja, det er muligt - også selv om du har prøvet "alt" eller din læge siger at "det må du lære at leve med"

 

Book din første konsultation nu 

 

 

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig?

Sidder du med spørgsmål til mine personlige forløb, eller er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig?

 Så er du velkommen til at få en afklaringssamtale med mig, så kan du få at vide hvordan jeg kan hjælpe dig med et personligt 1:1 forløb. Og du har også muligheden for at finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Jeg tilbyder altid 30 minutters gratis afklaringssamtale på zoom. Det er aldeles uforpligtende.

 

Læs mere om afklaringssamtaler og book din tid her

 

  

Hvad siger mine klienter?

 

  Læs flere af mine klienters udtalelser

 

 

Praktiske informationer?

Alle de praktiske informationer finder du her 

 

 

 

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise BøgstedSitemap | Cookiepolitik | Privatlivspolitik