Book gratis afklaringssamtale hos Lise Bøgsted

 

Afklaringssamtalen er til dig, der overvejer et 1:1 forløb hos mig for få min hjælp til at leve med mere energi, overskud, glæde og sundhed, så du kan leve det liv, du drømmer. Jeg forventer at du tager dig selv og din sundhed seriøst, og at du er er klar til at investere i dig selv. 

Afklaringssamtaler foregår på zoom.

 

I afklaringssamtalen får du …

  • Svar på dine spørgsmål og overvejelser omkring et forløb hos mig

  • En gennemgang af, hvordan jeg hjælper dig til at opnå mere energi, overskud, hormonel balance og sundhed i dit liv

  • Fundet ud af, om vi har den rette kemi

 

Sådan foregår det:

Step 2: Du modtager med det samme en mail med link til zoom samt spørgeskemaer, som jeg beder dig om at besvare og sende retur inden afklaringssamtalen. Tjek din spambakke, hvis du ikke ser mailen i din indbakke.

Step 3: Send spørgeskemaerne retur til mig inden din afklaringssamtale.

Step 4: Vi mødes på zoom til til selve afklaringssamtalen på det aftalte tidspunkt. 

Step 5: Ved samtalen finder du af hvordan jeg hjælper dig i mine 1:1 forløb til få mere energi, overskud, glæde og sundhed, så du bliver i stand til at leve det liv, som du drømmer.  Hvis du er afklaret, så aftaler vi tid til den første konsultation, og så er du i gang.

 

Jeg glæder mig til at tale med (og hjælpe) dig.

Kærligst Lise 

 

BOOK AFKLARINGSSAMTALE 

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise BøgstedSitemap | Cookiepolitik | Privatlivspolitik