Praktisk information om personlige forløb med Lise Bøgsted

Alle samtaler foregår online 

Jeg tilbyder alle mine forløb via Zoom, så vi kan tage samtalerne, som det passer ind i dit liv. Alle mine personlige forløb foregår derfor online. Zoom kan bruges på PC / Mac, tablet og på mobiltelefon.

 

Hvordan skal du forberede dig ?

Ved din afklaringssamtale aftaler vi tid til din første konsultation. Herefter vil du pr. mail modtage et omfattende spørgeskema samt en 5 dages maddagbog, som du skal udfylde inden konsultationen. Dette udfyldes og returneres på mail inden konsultation.

Få fat i kopier af journaler og testsvar fra egen læge, sygehus, privathospital og fremsend dem inden konsultationen. 

Lav gerne en liste med de spørgsmål, du gerne vil have svar på, og medbring den til konsultationen.

Herved får jeg oplysninger om din situation, sygehistorie og symptomer, fordi spørgeskemaet indeholder spørgsmål i forhold til dit helbred, livstil, kostvaner, familiehistorie m.m. Alle informationerne er vigtige for mig i forhold til at kunne finde årsagerne til dine symptomer og helbredsproblemer og vi undgår spildtid i konsultationen.

Udfyld spørgeskemaet så godt du kan og vigtigst af alt, giv dig rigtig god tid.

Alle dine oplysninger behandles fortroligt.

 

Hvordan foregår konsultationen ?

Inden vi mødes har jeg kigget dit spørgeskema, maddagbog og eventuelle laboratoriesvar igennem, for at danne mig et overblik over din nuværende situation (evt. sygdomme, kost, symptomer, medicin mm.).

Den første konsultation starter med en samtale for at få overblik over nuværende og tidligere sygdomme og symptomer, dine kostvaner, familiemæssige sygdomme, ordineret medicin m.m. Og du skal fortælle mig, hvad det er du søger hjælp til.

Vi taler om behovet for yderlige laboratorietest og undersøgelser. De laboratorietest, der ikke foretages ved egen læge, betaler du selv for.

Ud fra min analyse af din situation, laver jeg et prioriteret behandlingsprogram for dig, som omhandler nervesystemsafbalancering, søvn, motion og bevægelse, kost, kosttilskud og eventuelt forslag til støttebehandling.

Jeg fortæller dig hvorfor jeg anbefaler det jeg gør, så du har en forståelse for hvorfor det er vigtigt for dig. Vi finder sammen ud af hvordan du kan ændre dine vaner og din livsstil, og jeg hjælper dig med at prioritere det, som er vigtigst for lige netop dig lige nu, og som vil gøre den største forskel for at du kan få det bedre.

Vi aftaler også tidspunktet for den næste konsultation, som er typisk er 6-8 uger efter den forrige konsultation. 

Ved de opfølgende konsultationer taler vi om :

  • Hvordan er dine symptomer nu?

  • Hvad har været dine største udfordringer i din nye livsstil?

  • Hvad viser svar på test, du har udført hjemme, laboratorietest og blodprøver (hvis der er lavet test) ?

  • Vi prioriterer hvilke ændringer i forhold til stress reduktion, søvn, motion og bevægelse, kost, kosttilskud, er nu de vigtigste for dig

     

Hvad med min medicinering?

Du skal fortsætte med at tage eventuel medicin, som ordineret af din egen læge. Jeg ændrer ikke på din medicinering, ligesom jeg heller ikke ordinerer medicin. Din medicinering skal følges af din egen læge under forløbet, for at undgå at du bliver overmedicineret, når kroppen kommer i balance, og selv kan varetage de nødvendige funktioner.

 

Dit ansvar

Du skal orientere din egen læge om at du påbegynder kost-og livsstilsændringer med henblik på at afhjælpe dine symptomer/helbredsproblemer, samt sørge for at egen læge følger dig undervejs særligt henblik på regulering af evt. medicinering.

 

Laboratorietest

Gennem laboratorietests kan vi tilpasse din behandling endnu mere. Jeg anvender Nordic Laboratories, som samarbejdet med internationale akkrediterede laboratorier. Alle test kan tages af dig selv i hjemmet, da der er tale om urin, afførings eller blodprik test. Det er ikke blodprøver. Tests vil aldrig stå alene, ligesom man heller ikke får information om genetiske dispositioner, som man ikke kan gøre ved noget ved med kost og livsstil. Laboratorietests kan dog ikke stå alene og skal altid sammenholdes med, hvordan du har det. Udgifter til laboratorietest afholdes direkte til Nordic Laboratories.

Laboratorietest udført gennem andre behandlere analyseres ikke. Dette gælder dog ikke blodprøver udført i det offentlige danske sundhedsvæsen.

 

Pris

En konsultation koster 4.000,-

Der tages forbehold for eventuelle prisjusteringer.

 

Vil du vide mere om hvordan jeg hjælper dig i personligt forløb?

Du er altid velkommen til at få en afklaringssamtale med mig, så kan du få at vide hvordan jeg kan hjælpe dig med et personligt forløb. Og du har også muligheden for at finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Jeg tilbyder altid 30 minutters gratis afklaringssamtale på zoom, hvis du er interesseret i et personligt forløb. Det er aldeles uforpligtende.

 

Læs mere om afklaringssamtaler og book din tid her. 

 

Jeg glæder mig så meget til at hjælpe dig.

Kærligst Lise

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise BøgstedSitemap | Cookiepolitik | Privatlivspolitik