Book gratis afklaringssamtale hos Lise Bøgsted

 

Afklaringssamtalen er til dig, der overvejer et 1:1 forløb hos mig for få min hjælp til at leve med mere energi, overskud, glæde og sundhed, så du kan leve det liv, du drømmer.

 

I afklaringssamtalen får du …

  • Svar på dine spørgsmål og overvejelser omkring et forløb hos mig

  • En gennemgang af, hvordan jeg hjælper dig til at opnå mere energi, overskud, glæde og sundhed i dit liv

  • Fundet ud af, om vi har den rette kemi

 

Sådan foregår det:

Step 2: Du modtager med det samme en mail med spørgeskemaer, som jeg beder dig om at besvare og sende retur inden afklaringssamtalen. Tjek din spambakke, hvis du ikke ser mailen i din indbakke.

Step 3: Send spørgeskemaerne retur til mig inden din afklaringssamtale.

Step 4: Jeg ringer dig op til selve afklaringssamtalen på det aftalte tidspunkt på det telefonnummer, som du har oplyst ved booking af din afklaringssamtale.

Step 5: Ved samtalen finder du af hvordan jeg hjælper dig i mine 1:1 forløb til få mere energi, overskud, glæde og sundhed, så du bliver i stand til at leve det liv, som du drømmer.  Hvis du er afklaret, så aftaler vi tid til den første konsultation, og så er du i gang.

 

Jeg glæder mig til at tale med (og hjælpe) dig.

Kærligst Lise 

 

BOOK AFKLARINGSSAMTALE 

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise Bøgsted | Cookiepolitik | Privatlivspolitik