Sødt & Sundt - snup opskriften på de lækre og sunde protein power kugler

05. feb 2018

PROTEIN POWER KUGLER💋

 

Jeg har lavet "romkugler" på bønner i stedet for kage rester. De er lyn hurtige at lave, og de er faktisk det sundeste man kan komme på en sund "romkugle".

Jeg har sødet med dadler i stedet for sukker eller marmelade. Havregryn og kogte bønner giver en masse protein, som giver godt mæthed. I modsætning til kage, som typisk indeholder en solid portion fedt, så er der ikke tilsat fedt i disse power kugler.

Brug protein power kugler i madpakken som mellemmåltid, eftermiddagsmad til børnene, hurtig energi efter træning eller bare som hygge til kaffen.

Opskriften er til cirka 10 stk (i lille rom kugle størrelse)

 

 Sødt & sundt - opskrift på sunde protein power kugler

DET SKAL DU BRUGE:

10 friske dadler uden sten
2 dl havregryn (glutenfri hvis du skal have glutenfri kugler)
1 dl kogte bønner (alle slags bønner kan anvendes, også dem fra dåse)
1/2 tsk vaniljepulver
rom essens efter smag
3 spsk rå kakaopulver
kakaopulver, hakkede mandler, frysetørrede pulveriserede bær eller kokosmel til pynt

 

SÅDAN GØR DU:

Det hele blendes. Du kan evt. bruge lidt vand hvis blandingen er for tør til at det kan blendes, men brug så lidt vand som muligt (1 tsk af gangen). Massen er mere blød end almindelig romkugler.

Sæt evt. massen på køl inden du triller kuglerne, så er det nemmere.

Din pynt (kakaopulver, hakkede mandler, frysetørrede pulveriserede bær eller kokosmel) hældes i en dyb skål.
Tag romkugle massen op med en spiseske, og lad massen falde ned i skålen med kokosmel/hakkede mandler. Ryst skålen så kuglerne triller rundt.

Protein power kugler gemmes på køl.

 

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ SØDT & SUNDT ?

 

Få opskriften på de skønne medaljoner, som du spiser med god samvittighed her

 

sødt & sundt - opskrift på medaljoner med god samvittighed

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise BøgstedSitemap | Cookiepolitik | Privatlivspolitik