Book konsultation, gratis samtale eller gratis hormon tjek hos Lise Bøgsted

 

FÅ ET GRATIS HORMONTJEK

Find ud af om det er dine hormoner, der driller, og hør hvad du kan gøre for at få det bedre.

Hormon tjek er en 30 minutters samtale på telefon med mig baseret på spørgeskemaer, hvor du svarer på om du har bestemte symptomer.

Det er aldeles uforpligtende. Find den tid, der passer dig i kalenderen og glæd dig til at blive ringet op til 30 minutters samtale. (Der kan være ventetid på hormon tjek samtaler, så måske skal du bladre frem i kalenderen for at finde en tid.)

 

Ja tak - jeg vil gerne have gratis hormon tjek         

 

 

GRATIS SAMTALE

Du er altid velkommen til at få en snak med mig, så kan du få at vide hvordan jeg kan hjælpe dig. Og du har også muligheden for at finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Jeg tilbyder altid 15 minutters gratis samtale på telefon. Det er aldeles uforpligtende.

Find den tid, der passer dig i kalenderen og glæd dig til at blive ringet op. (Der kan være ventetid på samtaler, så måske skal du bladre frem i kalenderen for at finde en tid.)

 

Ja tak - jeg vil gerne ringes op         

 

 

BOOK DIN KONSULTATION

Du kan også booke din første eller opfølgende konsultation.

 

             Book din konsultation                        

 

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise BøgstedUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik