Praktisk information om konsultation med Lise Bøgsted

Hvordan booker jeg en tid ?

Du booker en tid i booking systemet (find de lilla booking knapper), hvor du først vælger din tid, og din type af konsultation, og så finder du den tid, der passer dig. Husk at du kan vælge Skype konsultation eller konsultation i klinikken.

 

Book din konsultation

 

Hvor foregår konsultationen henne?

Enten i min klinik i Ro´s Kilde, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde eller via Skype. Skype kan bruges på smartphone, tablet eller PC.

Der er mulighed for parkering ved Ro´s Kilde, og det er tilladt at parkere på Vindingevej.

Der er 10 minutters gang til Roskilde station fra klinikken.

 

Hvad koster en konsultation?

Din første konsultation koster 1.700 kr, og varer 1,5 time. I Booking kalenderen skal du vælge Første Konsultation.

Herefter koster de opfølgende konsultationer 1.500 kr, og de varer også 1,5 time. I Booking kalenderen skal du vælge Opfølgende Konsultation.

 

Der betales med Mobile Pay ved konsultationen. Der modtages ikke kontanter. Alternativt kan der betales via netbank til reg nr 5367 konto nr. 0244486 ved konsultationen.

Ved Skype konsultation skal betaling for konsultation ske inden konsultationens påbegyndelse med Mobile Pay til nr. 67938 eller til reg nr 5367 konto nr. 0244486.

En opfølgende konsultation skal afholdes inden for 3 måneder fra den første konsultation, ellers skal du booke din konsultation som en første konsultation til 1.700 kr.

Udover konsultationerne skal du påregne eventuelle omkostninger til kosttilskud, der anbefales samt eventuelt laboratorietest, som ikke udføres af egen læge. 

 

Book din konsultation

 

 

Hvad med min medicinering?

Du skal fortsætte med at tage eventuel medicin, som ordineret af din egen læge. Jeg ændrer ikke på din medicinering, ligesom jeg heller ikke ordinerer medicin. Din medicinering skal følges af din egen læge under forløbet, for at undgå at du bliver overmedicineret, når kroppen kommer i balance, og selv kan varetage de nødvendige funktioner.

 

Aflysning

Hvis du har brug for at aflyse eller flytte din konsultation bedes du gøre dette hurtigst muligt, dog senest 5 hele hverdage inden selve konsultationen. Hvis du aflyser eller flytter konsultationen, senere end 5 hele hverdage, opkræves der 50% af konsultationens pris og er det mindre end 24 timer til konsultationen, opkræves det fulde konsultationsbeløb.

Du kan melde afbud eller flytte din tid på telefon 61 42 88 84 eller på e-mail info@liseboegsted.dk.

 

Dit ansvar

Du skal orientere din egen læge om at du påbegynder kost-og livsstilsændringer med henblik på at afhjælpe dine symptomer/helbredsproblemer, samt sørge for at egen læge følger dig undervejs særligt henblik på regulering af evt. medicinering.

 

Laboratorietest

Gennem laboratorietests kan vi tilpasse din behandling endnu mere. Jeg anvender Nordic Laboratories, som samarbejdet med internationale akkrediterede laboratorier. Alle test kan tages af dig selv i hjemmet, da der er tale om urin, afførings eller blodprik test. Det er ikke blodprøver. Tests vil aldrig stå alene, ligesom man heller ikke får information om genetiske dispositioner, som man ikke kan gøre ved noget ved med kost og livsstil. Laboratorietests kan dog ikke stå alene og skal altid sammenholdes med, hvordan du har det.

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise BøgstedUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik