Handelsbetingelser for konsultationer

Betaling

Ved booking af Konsultationsforløb eller Fantastisk forvandling forløb betales online med Mobile Pay eller VisaDankort. Der er mulighed for ratebetaling.

 

Aflysning

Hvis du har brug for at aflyse eller flytte din konsultation eller opfølgningssamtale bedes du gøre dette hurtigst muligt, dog senest 5 hele hverdage inden selve konsultationen/opfølgningssamtalen. Hvis du aflyser eller flytter konsultationen/opfølgningssamtalen, senere end 5 hele hverdage, opkræves der 100% af konsultationens pris , svarende til at konsultationen/opfølgningssamtalen tæller som afholdt.
Du kan melde afbud eller flytte din tid på telefon 61 42 88 84 eller på e-mail info@liseboegsted.dk.

Dit ansvar

Du skal orientere din egen læge om at du påbegynder kost-og livsstilsændringer med henblik på at afhjælpe dine symptomer/helbredsproblemer, samt sørge for at egen læge følger dig undervejs særligt henblik på regulering af evt. medicinering.

Forbehold for ændringer

liseboegsted.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om hvorvidt der er sket ændringer.

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise BøgstedUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Privatlivspolitik