Udtalelser

”Jeg følte mig i livsfare 24/7 hele livet indtil jeg bliver 53 år gammel, det er eddemame et hårdt liv.”

"Før jeg startede mit forløb hos Lise havde jeg et liv der var meget ubalanceret med to gear: enten kørte jeg i et meget højt gear, og ellers var det næsten et kollaps. Jeg havde trang til søde sager, smerter i nakken og var kognitivt udfordret.

Jeg vidste jo nok godt at det var konsekvensen af, at jeg har været udsat for rigtig mange traumer og nok aldrig er kommet i sikkerhed nogensinde. Jeg blev nødt til at gøre noget, det kunne ikke blive ved. Det var simpelthen så usundt for mig at have det som jeg havde det.

Nu er jeg begyndt at leve og ikke bare overleve. Jeg skal ikke agere i en verden der er uforudsigelig, nu er det mig der sætter dagsordenen for mit liv. Det er mig der involverer mig i det jeg vil involvere mig i.

Så er der for eksempel også noget med behovet for at SKULLE drikke kaffe om aftenen med søde sager til. Før gik jeg og ventede på det, så jeg kunne hygge mig. Men jeg er ikke optaget af det længere, jeg glemmer det.

Det er meget banebrydende og jeg kan ikke mindes at have haft det sådan her før.

Det har været rart at have dig som vejleder, fordi du har været rummelig, så jeg har kunne være mig selv. Selvom jeg har taget små skridt, mindede du mig om at det stadig var i den rigtige retning. Så processen har taget tid, men er ikke blevet forceret."

Helle

 

"Det var afgørende var fokus på mig og mine behov"

"Jeg startede forløbet hos Lise, fordi jeg har været igennem nogle meget voldsomme år i mit liv, som havde gjort mig træt og stresset.

Derudover havde jeg en konkret mistanke om hvorvidt mit stofskifte fungerede rigtigt, fordi jeg tabte hår og oplevede træthed - og derfor flere gange har fået testet mit stofskifte hos en læge. Det har ligget lavt, men altid indenfor de godkendte rammer.

Alt i alt var jeg simpelthen løbet helt tør for batterier. Jeg havde masser af vilje, men bare ikke den fysiske energi. Og nu bliver jeg 60 år, så jeg er nødt til at passe på mig selv, når jeg træder ind i den del af mit liv.

Lise har formået at pille tingene fra hinanden, som man ikke selv er i stand til, og så har hun samlet elementerne igen. Hun har haft overblikket til, at forholde sig til alt det jeg har dealet med. Det kræver en helt særlig viden og især faglighed.

Igennem forløbet har der været fuldt fokus på mig og mine behov, hvilket har været fuldstændig afgørende for mig. Ændringerne er jo ikke sket på et døgn, men jeg er sendt i den rigtige retning og ved hvad der skal ske herfra fordi jeg forstår sammenhængene.

Jeg har fået en langt større energi til, fortsat at arbejde med de positive forandringer, som jeg har fra forløbet.

Jeg har formået at tage mig selv alvorligt. Det har fungeret rigtig godt, at Lise kommer med al den professionelle sparring, og er der til at coache. Jeg føler mig helt tryg ved hendes ”værktøjskasse”."

Dorrit Elmquist

 

”Blærebetændelser på retur, og menstruation på vej tilbage!”

"Før havde jeg rigtig mange blærebetændelser som ikke ville forsvinde selvom jeg tog penicillin. Og da jeg kontaktede Lise havde jeg ikke haft menstruation i 8 måneder. Det var ikke noget jeg følte læge eller gynækolog kunne hjælpe med, andet end at give mig p-piller eller andet med hormoner.

Det skulle undersøges, om Lise ville kunne hjælpe med kost og kosttilskud for at se om det kunne gøre en forskel – og det gjorde det.

Den største forandring er, at jeg har fået mere energi og mere overskud. Jeg har kun haft en eller to blærebetændelser siden og har også haft lidt menstruation.

Jeg har også fået renere hud, og bliver heller ikke oppustet længere – der er sat gang i noget.

Det har været rigtig godt at have Lise som vejleder. Lise har været meget åben, imødekommende og støttende.

Jeg har været meget glad for det!"

Clara A.

 

"Fra osteklokke til overskud"

"Før jeg startede mit forløb hos Lise, havde jeg den her ’osteklokkefølelse’ og jeg sov dårligt. Mit overskud var bare helt forsvundet.

Hele den proces som hun har været med til at starte og fastholde mig i, har jo forgrenet sig ud på så mange planer. Nu kan jeg endelig fokusere på hvad det er der gør mig glad. Jeg er bevidst om, at jeg har en grænse, og jeg mærker den og står op for den. Det er jo blandt andet det der har givet mig modet til at få et andet job.

Tingene har bare formet sig af den styrke, som jeg har fundet i forløbet. Nu mærker jeg så tydeligt en helt anden ro i min krop. Jeg mærker hvad der er de rigtige beslutninger, fordi det slet ikke dræner mig for energi i samme grad mere. Det er virkelig så vildt!

Der har været en sindssyg god læring for mig i det, og nu ved jeg at mine kvaler hænger sammen med, at jeg ikke får passet på mig selv. Hvis jeg har ondt i hoften, så handler det ikke om at jeg har fået en sygdom, jeg har bare glemt at lytte efter mine egne behov.

Siden vi afsluttede forløbet, har jeg virkelig kunne mærke, hvordan jeg stadig føler mig båret af det jeg har fået med fra forløbet. Mine livsudfordringer har været mindst lige så voldsomme som før, så det været fedt at mærke en forskel.

Lise har været god! Hun har formået at formidle sine budskaber ordentligt, og kommer aldrig med en løftet pegefinger. I stedet formår hun at fokusere på hvad der skal til for, at man selv finder motivationen til at skabe ændringer. Hun har været min cheerleader på sidelinjen, og virkelig anerkendt mig og fastholdt min motivation. Det har været så dejligt!"

Hanne J.

 

"Jeg fik mit ønskede vægttab"

”Jeg led af nogle infektioner, var oppustet, havde overvægt og følte mig utilpas.

Efter mit forløb hos Lise, har jeg fået mere energi, og mit humør er blevet bedre. Jeg lever sundere, og jeg kan mærke, at jeg er blevet glad for min krop.

Mit immunforsvar er forbedret, og jeg har opnået det ønskede vægttab.

Lise har givet kompetent rådgivning og støtte, og næsten uden en "løftet pegefinger" i de perioder, der naturligt kommer, hvor det er lidt sværere at følge programmet.

Hun er lydhør overfor, hvor meget "pres" hun skal lægge på én. Lise mødte mig på en ligeværdig måde, der hvor jeg var.”

Kirsten Hansen

 

 

”Nu har jeg lyst til at gå med bare skuldre - akne på retur”

Jeg var ind imellem træt og uoplagt og kunne blive meget sulten lige pludselig. I nogle perioder var jeg irritabel.

Jeg var utilfreds med min hud, hvilket især hæmmede mig om sommeren, da jeg ikke havde lyst til at gå med bar ryg og bare skuldre.

Lise Bøgsted kunne tolke mine symptomer, hjælpe mig med at tilrettelægge kost og vælge de kosttilskud, så jeg nu har det bedre. Jeg har lært hvordan jeg passer bedre på mig selv i hverdagen.

Jeg har fået mere energi. Den kost jeg spiser nu, holder mig mæt i lang tid, og jeg føler, at mit blodsukker er meget mere stabilt.

Jeg bliver ikke pludselig meget sulten og irritabel, som jeg ofte kunne blive tidligere. Min hud er blevet meget bedre.

Jeg har opdaget hvilken fantastisk positiv effekt det kan have på min energi og mit overskud, at få koblet helt af ind imellem og slappet ordentligt af, i stedet for at fare rundt og prøve at klare familie, job, hus og have alt sammen på en gang.

Lise er en utrolig behagelig, sød og kompetent vejleder. Hun er god til at hjælpe og forklare baggrunden for de tiltag hun anbefaler.

Jeg har følt mig meget tryg i Lises vejledning, og giver hende mine bedste anbefalinger.

Marie Jørgensen, 36 år

 

 

”Ud af binyretræthed - Jeg har fået livet tilbage”

Jeg kontaktede Lise Bøgsted fordi, at jeg efter flere og lange stressforløb var min krop meget udbrændt, og jeg led af binyretræthed i udtalt grad.

Jeg havde mistet mit job og kunne ikke få en normal hverdag til at hænge sammen, da både det at være sammen med andre mennesker eller overhovedet bevæge mig det mindste fysisk udtrættede mig og gav mig stress-symptomer som søvnløshed og hjertebanken.

Min læge kunne ikke hjælpe mig, og mine egne forsøg med at hele mig selv gik langsomt.

Så jeg havde i den grad brug for hjælp til at vinde mit liv tilbage bid for bid, og ved at begynde i et forløb hos Lise er det akkurat det, jeg har fået.

Min hjertebanken er stort set væk, min søvn er bedre og mit sociale liv er igen eksisterende. Den største forandring er, at jeg begynder at kunne bruge min krop forsigtigt til at gå, cykle, svømme og dyrke yoga - det var en pine for mig slet ikke at kunne udfolde mig fysisk.

Og så er jeg simpelthen gladere!

Jeg er endnu langt fra at kunne genindtræde på arbejdsmarkedet, men er fuld af håb om, at job eller uddannelse venter på mig forude, når jeg fortsætter med at nære og styrke mig selv på den måde, Lise tilrettelægger.

Det har været meget givende at have halvanden times session ad gangen til rådighed sammen med Lise; der er vi kommet omkring alle detaljer, og jeg har følt mig tryg i, hvad jeg skal gøre. Jeg har fuld tillid til Lises råd, og glæder mig til at fortsætte mine livs-landvindinger med hendes kyndige vejledning.

Tina Mortensen, 48 år

 

"Mine symptomer hæmmer mig ikke længere – Jeg kan endelig være mig selv"

Jeg oplevede at have meget PMS; udmattelse, træthed, kvalme og dårlig mave op til min menstruation. Min mave var i uorden - og det prægede mig på daglig basis i form af kvalme, bekymring og utilpashedsfølelse. Min krop var stresset, og mine bekymringer kørte derudaf.

Forståelse for hormonerne i min cyklus, den rette (glutenfri og anti-inflammatorisk) kost, kosttilskud, regelmæssig motion og fokus på afslapning i min hverdag har gjort, at jeg kan have en hverdag, hvor jeg mærker meget lidt til de symptomer, jeg har haft dagligt.

 Jeg har ikke fokus på det, og det hæmmer mig ikke i det, som jeg gerne vil - jeg kan være mig selv.

 Jeg har ikke kronisk dårlig mave længere. Jeg er mindre træt og har mere energi.

Anna, 40 år

 

”Fra 3-6 blærebetændelser om året til NUL”

 Jeg fik anbefalet et hormontjek af min zoneterapeut som en mulig løsning på mange års gentagne, uforklarlige blærebetændelser. Eneste løsning havde i alle årene været endnu en penicillinbehandling. 

Min seneste penicillinbehandling havde resulteret i en allergisk reaktion som gjorde mig ret bekymret for fremtiden. Samtidig vidste jeg, at jeg havde “rod i hormonerne”, men vidste ikke så meget om, hvem der kunne hjælpe med dette, og at det kunne have en sammenhæng med blærebetændelserne.

 Efter at jeg har været i forløb hos Lise, så har jeg ikke haft en ENESTE blærebetændelse (15 mdr. siden i skrivende stund): Jeg havde typisk  3-6 blærebetændelser om året inden da.

 Nu har jeg det rigtig godt. Og jeg er efterhånden ubekymret om fremtidige blærebetændelser.

 Jeg har fået et større kendskab til, hvad kost og kosttilskud kan have af betydning for et jævnt og stabilt hormonelt niveau. Samt NUL blærebetændelser i så lang tid. Det er helt specielt efter, at jeg har været udredt og opgivet af læger og specialister.

 Lise har været forstående, tålmodig og grundig. Jeg har aldrig været i tvivl om at jeg var på rette vej og i gode hænder hele vejen.

  Birgitte Skaarup Lund

 

”Fra syg med stress til leder med overskud”

 Jeg havde været syg af stress i en længere periode og var endelig ved at få lidt overskud igen. Jeg skulle snart starte retur i mit lederjob og vidste, at jeg havde brug for hjælp til at bevare min energi fremadrettet, så jeg ikke blev syg igen.

Da fandt jeg Lise, som har hjulpet mig til at bevare min energi. Jeg har nu været retur i 5 måneder som leder med tilstrækkelig energi.

 Undervejs i behandlingsforløbet har vi fået overblik over min biokemi, hvilke kosttilskud jeg har brug for, hvad jeg skal være opmærksom på af symptomer for ikke at få tilbagefald, hvilken kost jeg bør spise og hvordan jeg husker at være kærlig overfor mig selv.

 Jeg mærkede meget hurtigt øget energi efter, at jeg startede med at tage kosttilskuddene og fik afledt energi til at planlægge gode måltider.

 Min opnåede forståelse af min biokemi, har gjort det nemmere løbende at træffe de rigtige valg for mig.

 Jeg kan på det varmeste anbefale Lise som behandler, hvis du står overfor de samme udfordringer, som jeg gjorde.

 Kirsten, 55 år

 

”Fra uro i kroppen og højt stofskifte til balance i stofskiftet”

Jeg er så glad for, at det er lykkedes mig, at ‘flytte mig’ så meget nærmere en krop/person med mere overskud og energi, og meget sjældne symptomer på ustabilt stofskifte.

Jeg ved også, at hvis jeg skal fortsætte med at have det så godt, som jeg har det nu, så skal jeg også fortsætte med at passe på mig selv.... så det vil jeg forsøge at fortsætte med at prioritere højt

Jeg er meget glad for din kompetente vejledning. Jeg var ikke kommet hertil, hvor jeg er i dag, uden din hjælp.

Alt det med maden, har jeg været bevidst om i mange år, - selvom jeg ikke altid følger de fornuftige kostråd med at undgå sukker og fløde.

Men den del med de rigtige vitaminer og kosttilskud, det er som en jungle for mig, -her var det, at du var en super god vejleder, og ikke mindst den del, hvor du har givet mig gode råd, støtte og vejledning med at få kost og motion flettet ind i dagligdagen.

Endnu engang tusind tak for din hjælp.

Laila, 49 år

 

”Jeg var ved at brænde sammen - nu virker min stofskiftemedicin”

Inden jeg konsulterede Lise, havde jeg rigtig mange symptomer på at min krop var ved at “brænde” sammen. Jeg sov max 3 timer hver nat, tankemylder og uro i kroppen.

Træthed, træg mave, meget sort humør, ingen overskud og meget pirrelig.

Kognitive problemer med koncentrationsbesvær, dårlig hukommelse, trak mig fra forsamlinger, fordi min hjerne ikke kunne følge med i samtaler.

Frøs og svedte, som om termostaten var helt i uorden…. Jeg var så langt ude, at jeg kampsvedte bare ved at læse om, hvad jeg evt. selv kunne gøre i forhold til min sygdom, og heldigvis fandt jeg på mirakuløs vis kræfterne til at søge hjælp.

Sideløbende med forløbet hos dig, har jeg konsulteret endokrinolog, som har hjulpet mig med at justere stofskiftemedicinen.

Men jeg tror, jeg kunne spise al den medicin, jeg ville, uden at det hjalp, fordi min krop var i undtagelsestilstand og nægtede at optage medicinen og sende den ud der, hvor den skulle gøre gavn, nemlig i kroppens celler og i organerne. Min krop var virkelig i stress…..

Det første store mirakel der skete, var at jeg begyndte at sove igennem om natten. Lises råd om vejrtrækningsøvelser, afslapning, kosttilskud samt et større indtag af grøntsager hjalp meget hurtigt.

Det er frygteligt ikke at kunne sove, og det tapper al energi ud af systemet, så det hjalp rigtig godt med en god nattesøvn.

Og så er min kost lagt helt om. Jeg lever fint uden gluten, mælkeprodukter og æg. Det viste fødevaretesten jo, at jeg ikke kunne tåle, og det holder meget godt stik. Hvis jeg en enkelt dag får spist mad indeholdende en af de 3 ting, så starter min mave et stort protestkor af rumleri og også mavekneb……

I dag er jeg på vej mod bedre tider, hvis man kan sige det sådan. Min energi er meget bedre, jeg kan multitaske igen og mit humør er i orden. Jeg har tabt 3 kg, en lille sidegevinst!

Lise respekterede, hvor jeg var henne i forløbet. Ingen pres men bare små forslag til, hvad jeg kunne forandre, og det værdsætter jeg. Lise er empatisk, lyttende og så ved Lise en masse om kroppens kemi. 

Lotte, 59 år

 

”Fri for migræne!”

Før jeg kontaktede Lise, havde jeg migræne. Jeg sov ikke særligt godt om natten, jeg vågnede meget let.

Jeg var overbevist om at migrænen var hormonelt betinget. Jeg ville ikke tage medicin, og jeg havde læst om at komplementær hormonterapi kunne hjælpe.

Nu har jeg har ikke haft migræne, siden jeg startede i forløb hos Lise, og det er nu 4 måneder siden.

Nu har jeg det bare godt, og jeg har mere energi. Min søvn er bedre.

Jeg har kunne snakke frit, og jeg har følt mig meget tryg i forløbet. Det har ikke været small talk. Lise har været straight to the point. Lise har givet meget information, som jeg også kan bruge fremadrettet.

Tove Slätis

 

”Overgangsalder hormonkaos; Nu føler jeg mig stærkere, og har mod på at møde livet”

Da jeg kontaktede Lise, var jeg meget træt, havde ondt i kroppen og var meget følsom – sådan lidt angst, små hedeture en gang imellem, tit hovedpine.

Før forløbet var det værste den følsomhed og angst, som gjorde at jeg prøvede at undgå flere oplevelser/udfordringer i mit liv af frygt for, at jeg fik det værre.

Nu føler jeg mig stærkere og har fået mere mod på at møde livet. Jeg kan godt ind imellem føle mig ekstra følsom - men slet ikke i samme grad som før.

Jeg har mere energi. Ømheder alle mulige steder i kroppen er forsvundet. Hedeture kommer sjældent, og hovedpine kan jeg have en gang imellem - men slet ikke så tit som før.

Lise er meget dygtig, kompetent og har en kæmpe viden om kroppens kemi og hormoner, en viden som man har så hårdt brug for midt i det overgangsalder hormonkaos, der roder rundt omkring i kroppen.

Desuden er Lise et meget behageligt menneske, der forstår at lytte og sætte ind lige netop der, hvor man har et behov.

Helle, 50 år

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise BøgstedSitemap | Cookiepolitik | Privatlivspolitik