Udtalelser

Mere energi og vægttab

”Jeg led af nogle infektioner, var oppustet, havde overvægt og følte mig utilpas. Efter mit forløb hos Lise, har jeg fået mere energi, og mit humør er blevet bedre. Jeg lever sundere, og jeg kan mærke at jeg er blevet glad for min krop. Mit immunforsvar er forbedret, og jeg har opnået det ønskede vægttab.

Lise har givet kompetent rådgivning og støtte, og næsten uden en "løftet pegefinger" i de perioder, der naturligt kommer, hvor det er lidt sværere at følge programmet. Hun er lydhør overfor, hvor meget "pres" hun skal lægge på én. Lise mødte mig på en ligeværdig måde, der hvor jeg var.”

Kirsten Hansen

 

 

”Jeg har fået mere energi, og bedre humør”

Jeg var ind imellem træt og uoplagt og kunne blive meget sulten lige pludselig. I nogle perioder var jeg irritabel. Jeg var utilfreds med min hud, hvilket især hæmmede mig om sommeren, da jeg ikke havde lyst til at gå med bar ryg og skuldre.

Lise Bøgsted kunne tolke mine symptomer og hjælpe mig med at tilrettelægge kost og vælg de kosttilskud, så jeg nu har det bedre. Jeg har lært hvordan jeg passer bedre på mig selv i hverdagen.

Jeg har fået mere energi. Den kost jeg spiser nu, holder mig mæt i lang tid, og jeg føler, at mit blodsukker er meget mere stabilt. Jeg bliver ikke pludselig meget sulten og irritabel, som jeg ofte kunne blive tidligere. Min hud er blevet meget bedre. Jeg har opdaget hvilken fantastisk positiv effekt det kan have på min energi og mit overskud, at få koblet helt af ind imellem og slappet ordentligt af, i stedet for at fare rundt og prøve at klare familie, job, hus og have alt sammen på en gang.

Lise er en utrolig behagelig, sød og kompetent vejleder. Hun er god til at hjælpe og forklare baggrunden for de tiltag hun anbefaler. Jeg har følt mig meget tryg i Lises vejledning, og giver hende mine bedste anbefalinger.

Marie Jørgensen, 36 år

 

 

”Jeg har fået livet tilbage”

Jeg kontaktede Lise Bøgsted fordi, at jeg efter flere og lange stressforløb var min krop meget udbrændt, og jeg led af binyretræthed i udtalt grad. Jeg havde mistet mit job og kunne ikke få en normal hverdag til at hænge sammen, da både det at være sammen med andre mennesker eller overhovedet bevæge mig det mindste fysisk udtrættede mig og gav mig stress-symptomer som søvnløshed og hjertebanken. Min læge kunne ikke hjælpe mig, og mine egne forsøg med at hele mig selv gik langsomt.

Så jeg havde i den grad brug for hjælp til at vinde mit liv tilbage bid for bid, og ved at begynde i et forløb hos Lise er det akkurat det, jeg har fået.

Min hjertebanken er stort set væk, min søvn er bedre og mit social-liv igen eksisterende. Den største forandring er, at jeg begynder at kunne bruge min krop forsigtigt til at gå, cykle, svømme og dyrke yoga - det var en pine for mig slet ikke at kunne udfolde mig fysisk. Og så er jeg simpelthen gladere!

Jeg er endnu langt fra at kunne genindtræde på arbejdsmarkedet, men er fuld af håb om, at job eller uddannelse venter på mig forude, når jeg fortsætter med at nære og styrke mig selv på den måde, Lise tilrettelægger. Det har været meget givende at have halvanden times session af gangen til rådighed sammen med Lise; der er vi kommet omkring alle detaljer, og jeg har følt mig tryg på, hvad jeg skal gøre. Jeg har fuld tillid til Lises råd, og glæder mig til at fortsætte mine livs-landvindinger med hendes kyndige vejledning.

Tina Mortensen, 48 år

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise BøgstedUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik