Hvorfor får man lavt stofskifte ?

25. okt 2018

 

Lavt stofskifte kan give mange symptomer og gener. Det kan være symptomer som tørt hår, tør hud, uforklarlig vægtøgning, manglende menstruation, infertilitet, depression, hårtab, tynde øjenbryn, væske ophobning i øjneområderne, tab af graviditet i første trin mester og meget mere.

Så symptomerne kan være ganske invaliderende og kan påvirke den enkelte meget voldsomt.

Men hvorfor får man lavt stofskifte ??

Lyt til videoen og få svaret.

 

 

 

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise Bøgsted | Cookiepolitik | Privatlivspolitik