Konsultation | Få Hormonerne i Balance med Lise Bøgsted

Kom i hormonel balance & få energi, overskud og sundhed !

 

Du kan få konsultation i klinikken i Roskilde og på Skype.

Mit udgangspunkt for at hjælpe dig i balance er min store indsigt og forståelse for hvordan krop og sind konstant arbejder sammen. Hormonerne er den biologiske korrespondance mellem sind og krop.

Som en detektiv arbejder jeg på at finde rodårsagen til dine fysiske og psykiske ubalancer, gener eller sygdomme. For kun ved behandling af årsagerne, kan jeg hjælpe dig til et bedre liv.

Jeg anvender principperne i den komplementære hormonterapi og i functional medicine, som er evidensbaserede behandlingsformer, der fokuserer på at behandle årsagerne til sygdomme, symptomer eller ubalancer i stedet for at symptombehandle.

Behandlingen består af den rette kost, tilførsel af næringsstoffer, justering af livsstil, stress reduktion.

Vi er alle forskellige og behandlingen hos mig er skræddersyet til dig, dit liv og dine behov. Jeg kigger på det hele menneske som udgangspunkt for en behandling og ikke kun lige der hvor skoen trykker.

Jeg laver et personligt forløb til dig, der er designet med henblik på at få din krop i balance igen. Programmet omfatter kost, kosttilskud og urter, søvn, motion og bevægelse, stress reduktion og øvrige livsstilsændringer.

 

Hvad kan jeg hjælpe dig med ?

Jeg har stor erfaring indenfor følgende områder og problematikker:

 • Binyretræthed (HPA akse dysfunktion), energiforladthed, træthed, udbrændthed

 • Tristhed, modløshed, depression

 • Stress, dårlig hukommelse, manglende overblik, dårlig koncentrationsevne

 • Søvnproblemer

 • Fordøjelsesproblemer, irritabel tarm, inflammatorisk tarmsygdom

 • Stofskifteproblemer

 • Autoimmun sygdom

 • Allergier, fødevare intolerancer

 • PMS (præ-menstruelt-syndrom), menstruations forstyrrelser

 • Gener i overgangsalderen

 • Infertilitet, PCO, endometriose

 

Jeg har selv gået hele vejen fra at være stresset, deprimeret og udbrændt til at blive glad, sund og være i balance igen ved hjælp af den rette kost og tilskud, motion og bevægelse på den gode måde, og ved at lære slappe af og reducere stress - alt sammen elementer i behandlingsprincipperne i Functional Medicine og Komplementær HormonTerapi.

 

Hvad siger mine klienter?

 

Se mine klienters udtalelser

 

Er jeg den rigtige til at hjælpe dig ?

Du er altid velkommen til at få en snak med mig, så kan du få at vide hvordan jeg kan hjælpe dig. Og du har også muligheden for at finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Jeg tilbyder altid 15 minutters gratis afklaringssamtale på telefon.

 

Ja tak - jeg vil gerne ringes op

 

Eller send mig en mail på info@liseboegsted.dk, og glæd dig til at høre fra mig.

 

 

Hvordan skal du forberede dig ?

Når du booker tid til din første konsultation, vil du pr. mail modtage et omfattende spørgeskema samt en 5 dages maddagbog, som du skal udfylde inden konsultationen. Dette udfyldes og returneres på mail senest 2 dage før din konsultation.

Få fat i kopier af journaler og testsvar fra egen læge, sygehus, privathospital og andre behandlere og medbring dem til konsultationen. Fremsend materialet til mig på mail senest 2 dage inden konsultationen.

Lav gerne en liste med de spørgsmål, du gerne vil have svar på, og medbring den til konsultationen.

Herved får jeg oplysninger om din situation, sygehistorie og symptomer, fordi spørgeskemaet indeholder spørgsmål i forhold til dit helbred, livstil, kostvaner, familiehistorie m.m. Alle informationerne er vigtige for mig i forhold til at kunne finde årsagerne til dine symptomer og helbredsproblemer og vi undgår spildtid i konsultationen.

Udfyld spørgeskemaet så godt du kan og vigtigst af alt, giv dig rigtig god tid.

Alle dine oplysninger behandles fortroligt.

 

Hvordan foregår konsultationen ?

Inden vi mødes har jeg kigget dit spørgeskema, maddagbog og eventuelle laboratoriesvar igennem, for at danne mig et overblik over din nuværende situation (evt. sygdomme, kost, symptomer, medicin mm.).

Den første konsultation starter med en samtale for at få overblik over nuværende og tidligere sygdomme og symptomer, dine kostvaner, familiemæssige sygdomme, ordineret medicin m.m. Og du skal fortælle mig, hvad det er du søger hjælp til.

Vi taler om behovet for yderlige laboratorietest og undersøgelser. De laboratorietest, der ikke foretages ved egen læge, betaler du selv for.

Ud fra min analyse af din situation, laver jeg et prioriteret behandlingsprogram for dig, som omhandler stress reduktion, søvn, motion og bevægelse, kost, kosttilskud og eventuelt forslag til støttebehandling.

Jeg fortæller dig hvorfor jeg anbefaler det jeg gør, så du har en forståelse for hvorfor det er vigtigt for dig. Vi finder sammen ud af hvordan du kan ændre dine vaner og din livsstil, og jeg hjælper dig med at prioritere det, som er vigtigst for lige netop dig lige nu, og som vil gøre den største forskel for at du kan få det bedre.

Vi aftaler hvornår du skal komme til en opfølgende konsultation. Den anden konsultation vil som oftest ligge 4-6 uger efter den første. Forud før konsultationen skal du udfylde 3 maddagbog (eller du kan tage billeder af dine måltider med din mobil), og det medbringes til konsultation. På opfølgende konsultationer taler vi om :

 • Er dine symptomer blevet mindre/bedre?

 • Hvad viser svar på laboratorietest (hvis der er lavet test) ?

 • Hvad har været dine største udfordringer i din nye livsstil?

 • Vi prioriterer hvilke ændringer i forhold til stress reduktion, søvn, motion og bevægelse, kost, kosttilskud, er nu de vigtigste for dig

 • Hvornår skal vi ses igen ?

 

Hvor mange konsultationer skal jeg have?

Antallet af efterfølgende konsultationer kommer helt an på din situation. Nogle kan fint nøjes med 2-3 konsultationer, mens andre har behov for konsultation hver tredje måned igennem et-to år.

Det kommer helt an på hvor meget hjælp, du har brug for og hvilken hjælp du søger.

 

 Book din konsultation

 

Jeg glæder mig så meget til at hjælpe dig.

Kærligst Lise

Om Komplementær Hormonterapi

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

 

Copyright © Lise BøgstedUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik